Заявки за участие могат да се подават до 24.00 ч.

...
Заявки за участие могат да се подават до 24.00 ч.
Коментари Харесай

Конкурсът „Наградите на БАИТ” за 2023 г. приема кандидатури още 3 седмици

Заявки за присъединяване могат да се подават до 24.00 ч. на 15 декември

Наградите на БАИТ чакат спечелилите в състезанието за 2023 година
(снимка: БАИТ)

Остават 3 седмици до крайния период за регистрация в годишния конкурс „ Наградите на БАИТ ” за 2023 година, проведен от най-голямата асоциация на ИТ бизнеса.

12 са подадените кандидатури в 6 от категориите на състезанието досега. Най-много поръчки има в категориите „ Журналистически принос ” и „ Успешен български ИКТ продукт/услуга ”. Конкурсът  към момента чака кандидатури за „ Младежка премия ”.

Заявки за присъединяване се одобряват до 24.00 ч. на 15 декември 2023 година е безвъзмездна.

В състезанието могат да вземат участие:
Образователна премия – компании, които интензивно си сътрудничат със междинни учебни заведения по планове като дават свои чиновници като асистент учители в учебни заведения и/или основали своя методика, образователна стратегия, курс за учители за практическо образование в фирмите висши учебни заведения, създали новаторски интегрирани стратегии. Младежка премия – възпитаници и студенти. Журналистически принос – публицисти. Публична администрация – обществени администрации (държавни или общински). Start up компании. Успешен български ИКТ продукт/услуга – компании-разработчици, регистрирани в България. Успешен ИКТ план в интерес на българската стопанска система – компании/юридически лица от всички браншове на стопанската система, регистрирани в България, сполучливо внедрили ИКТ решение, което е ново за българския пазар.
Новости в 13-ото издание има в категориите Успешен български ИКТ продукт/услуга и Успешен ИКТ план в интерес на българската стопанска система, където претендентите могат да показват информация за осъществени ESG планове, което ще донесе спомагателни точки.

Номинираните в това издание на състезанието ще получат опция да се показват с малко видео по време на церемонията. Видеопредставянето следва да е с дълготрайност до 30 секунди и да показва плана на номинирания. Изискванията за видеоклип са налични на.

Подробните условия за присъединяване са оповестени.

Традиционно, Наградата за специфичен принос се връчва по решение на журито, посредством вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Победителите в състезанието ще получат пакет за образование в цялостна стратегия за Agile Project Management от bTalks, годишни абонаменти за правноинформационни системи „ Сиела Норми ” и ваучери за книги, както и алманах „ Дигитални истории ” с подпис от създателя Георги Караманев.

Тази година състезанието е със специфичното присъединяване на Христо Борисов, основен изпълнителен шеф и съосновател на Payhawk и на българския академик и публицист Георги Бърдаров. Връчването на премиите ще се състои през м. февруари 2024 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР