Заявката за зрелищен екшън, скорост и адреналин, не само бе

...
Заявката за зрелищен екшън, скорост и адреналин, не само бе
Коментари Харесай

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу" - сблъсъкът на титаните започна с рекорден премиерен уикенд

Заявката за зрелищен екшън, скорост и адреналин, освен бе оправдана, само че и неведнъж надмина всички упования поради безпределно вълнуващия си темперамент и нов зарад, с който предизвика феновете. Доказателство за това е извънредно сполучливият премиерен уикенд на Бързи и гневни: Хобс и Шоу по кината у нас, който го изстреля на върха.

В типичния жанр на основните си герои, които опустошават всички и всичко по пътя си, продукцията се изкачи на стълбата на върховете и се трансформира във кино лентата, отбелязал най-големия дебютен уикенд за месец август на всички времена с повече от 45 хиляди фенове и боксофис от над 535 хиляди лв. дружно с предпремиерните прожекции. В международен мащаб Бързи и гневни: Хобс и Шоу също се показва повече от впечатляващо с насъбран досега боксофис от над $180 млн. Съвсем почтено последното екшън произведение на новаторския режисьор Дейвид Лийч зае мястото си измежду най-големите заглавия на 2019 година. Бързи и гневни: Хобс и Шоу е първият независим филм от поредицата, който съумя да запази неподражаемия темперамент на Бързи и гневни, само че и да изведе чисто нов любопитен сюжет, който да опише историята на бурните връзки на тайните сътрудници Люк Хобс и Декард Шоу.

Продукцията събра на едно място звездите Джейсън Стейтъм, Дуейн Джонсън, Ванеса Кърби, Идрис Елба, Еиза Гонзалес и прелестната Хелън Мирън. А те го превърнахав безкомпромисна продукция, която предизвика откровено напрежение до последната сцена! Ако още не сте се разходили по цялото земно кълбо – от Лос Анджелис до Лондон и от токсичния шубрак на Чернобил до екзотичната хубост на Самоа, заповядайте в кината, където Бързи и гневни: Хобс и Шоу ви чакат на 3D, IMAX 3D и 4DX!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР