Заявката на световния шампион по вдигане на тежести за мъже

...
Заявката на световния шампион по вдигане на тежести за мъже
Коментари Харесай

Карлос Насар няма да участва на европейското по вдигане на тежести за юноши

Заявката на международния първенец по повдигане на тежести за мъже Карлос Насар за присъединяване на европейското за юноши, което започва на 15 октомври в Дурес, Албания, бе изтеглена, написа „ Мач Телеграф “.

Както е известно, Насар се причисли преди към десетина дни към лагера на националите, като преди този момент тренираше в родния Червен бряг. Той имаше проблеми с управляващите поради случай на 28 юли край Поморие и това му попречи да води централизирана подготовка.

Насар обаче бе деклариран от нашата федерация за присъединяване на европейското до 20 и 23 години в Дурес. Той даже имаше най-висока поръчка в кат. 89 кг.

Заявките на Валентин Генчев (67 кг), Васил Маринов (102 кг) и Христо Христов (109 кг) също бяха изтеглени. Не е ясно дали повода за това е желание на треньора Иван Иванов да не разкарва ненужно състезателите и те да се готвят предпочитано за международното за мъже в Колумбия, слаби резултати в подготовката или поради липса на финансиране. Така в Дурес България ще взе участие единствено с един играч - Ангел Русев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР