заявиха, че са си поставили за цел да ваксинират 90%

...
заявиха, че са си поставили за цел да ваксинират 90%
Коментари Харесай

Мексико ще ваксинира 90% от населението си до края на 2021 г.

заявиха, че са си сложили за цел да имунизират 90% от популацията на страната против ковид до края на 2021 година след подписването на покупко-продажби на стойност 1,66 милиарда $ с няколко огромни фармацевтични компании.
Заедно с евентуалните ваксини от програмата, подкрепена от Световната здравна организация, споразуменията с AstraZeneca, Pfizer и CanSinoBio могат да дадат опция на до 116 милиона души, обявиха от държавното управление.
 Мексико контракти над 34 милиона дози ваксина против ковид Мексико контракти над 34 милиона дози ваксина против ковид
Мексико има контракт с фармацевтичната компания " Пфайзер " (Pfizer) за доставка на 34,4 млн. дози от бъдеща ваксина против новия коронавир...
Страната с към 128 милиона души население публично е записала 83 945 смъртни случая от ковид - четвъртият най-голям % смъртност в света.
Ваксините, които към момента се подлагат на са измежду десетките, за които откривателите по целия свят се надпреварват да потвърдят тяхната сигурност и успеваемост.
Мексиканският президент Андрес Мануел Лопес Обрадор съобщи на конференция, че имунизацията ще бъде предоставена " за цялото население гратис ".
Програмата може да стартира още през декември тази година с първите партиди ваксини от Pfizer от Съединени американски щати и CanSinoBio от Китай и да продължи една година, съобщи финансовия министър Артуро Ерера.
 Започва война сред главорезите от два наркокартела в Мексико Започва война сред главорезите от два наркокартела в Мексико
Войниците на наркокартела Синалоа са декларирали наличието си в западния мексикански щат Наярит. Само че минаващите през него направления з...
Приоритет ще бъде даден на медицинския личен състав и уязвимите групи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР