заяви в Twitter, че е спечелил изборите с голяма разлика.

...
заяви в Twitter, че е спечелил изборите с голяма разлика.
Коментари Харесай

Тръмп: Аз спечелих с много

съобщи в Twitter, че е спечелил изборите с " огромна разлика ". На профила си в twitter американският президент написа: " I WON THIS ELECTION, BY A LOT! "

 Съветници на Тръмп считат, че той е изгубил изборите Съветници на Тръмп считат, че той е изгубил изборите
Част от съветници на Доналд Тръмп считат, че той е изгубил президентските изори и се стараят да се разграничат от него поради самосъхра...
В доста от мненията консуматори на обществената мрежа му опонират, като му споделят, че в противен случай - изгубил е. Други го поучават да изчака резултатите и от Охайо и Тексас. А трети пишат просто: " Грешиш!. Има и такива, които разясняват поста му с усмиващи емотикони. Някои консуматори даже го приканват да се откаже от сходни изявления, защото даже личният му екип се е отказал от него. Сред забавните мнения се срещат и препоръки да одобри провалянето.
А един от апелите на американците, които му симпатизират, написа: " Поддръжници на Тръмп, би трябвало да се съберем и да изчислим броя на хората, живеещи във всеки щат. И в случай че броят е по-висок от 50% ще знаем, че тези гласове не са точни или законни. Червената вълна е мощна и това броене не е заслужено! Статистиката ще го избави. "
Към 18:00 ч. българско време резултатите от изборите в Съединени американски щати, оповестени по национални медии, към момента поддържат стойностите 253 на 213, в интерес на Джо Байдън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР