Завръщането на Серина Уилямс на корта след раждането на първото

...
Завръщането на Серина Уилямс на корта след раждането на първото
Коментари Харесай

Муратоглу: Серина я очаква най-голямото предизвикателство

Завръщането на Серина Уилямс на корта след раждането на първото й дете ще бъде " най-голямото предизвикателство " в нейната кариера, само че тя ще бъде в най-хубавата си форма за " Ролан Гарос ". Това съобщи персоналният треньор на американката Патрик Муратоглу.

Уилямс, която има 23 трофеи от Големия Шлем, отхвърли присъединяване на Откритото състезание на Австралия през тази година. Американката игра в мач на двойки от шампионата " Фед Къп " през февруари и се чака да бъде на корта в Индиан Уелс през тази седмица.

" Тя е на 36 години, роди първото си дете, има втори кръвен съсирек в белия дроб и не е играла повече от година. Мисля, че без подозрение за нея ще бъде огромно предизвикателство да се върне не корта ", сподели Муратоглу.

Бившата номер 1 Уилямс, която се завърна през 2012 година на корта след животоспсяваща интервенция поради кръвен съсирек в белия дроб, съобщи, че е била на прага на гибелта след затруднения при раждането на щерка й през септември.

" Мисля, че тя ще бъде подготвена за " Ролан Гарос ". Всеки ден Серина усъвършенства физическата си форма. Целта пред нея ще бъдат шампионатите от Големия Шлем - всичките три през 2018 година ", добави Муратоглу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР