Завръщането на Рафаел Надал на корта след дълго отсъствие бе

...
Завръщането на Рафаел Надал на корта след дълго отсъствие бе
Коментари Харесай

Надал загуби от Де Минор в Барселона

Завръщането на Рафаел Надал на корта след дълго неявяване бе прекъснато прибързано от Алекс де Минор, откакто австралиецът завоюва мача сред двамата от втория кръг на шампионата в Барселона. Вчера Надал завоюва първия си дуел от януари насам, записвайки чист триумф над италианеца Флавио Коболи, само че през днешния ден той бе спрян от намиращия се в добра форма Де Минор.


Първият сет бе равносилен, като австралиецът проби още на старта, само че Надал съумя да навакса изоставането и да дръпне с 4-3. Рафа се пропука в края и още веднъж изгуби подаването си, а с това и сета. Във втората част испанецът взе откриващия гейм, само че до края Де Минор доминираше и взе шест следващи гейма, с цел да затвори мача след час и 52 минути игра.

Така стана ясно, че Надал към момента е надалеч от нужното равнище, в случай че желае да реализира нещо значимо на обичания си шампионат Ролан Гарос, който стартира по-късно повече от месец. Все още не е ясно дали носителят на 22 трофеи от Големия шлем ще играе на Мастърсите в Рим и Мадрид в идващите седмици.

В осминафиналите 4-ят подложен в схемата Де Минор ще играе с Даниел Алтмайер от Германия или французина Артур Фис. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР