Завръщането на Кейт Буш в музикалните класации и плейлистите на

...
Завръщането на Кейт Буш в музикалните класации и плейлистите на
Коментари Харесай

Кейт Буш: Звездата, която се завърна в класациите през 2022, благодарение на "Stranger Things"

Завръщането на Кейт Буш в музикалните ранглисти и плейлистите на Gen Z в Spotify беше една от огромните изненади на 2022 година И всичко се случи само поради сериала " Stranger Things ", в който беше включен шлагера от 80-те " Running Up That Hill ".

Поп звездата, която от години не дава изявленията и страни от медийното внимание, показа, че към момента е мощно разчувствана от възраждането на своя шлагер от 1985 година " Running Up That Hill (A Deal With God) ". Песента оглави класацията за сингли във Англия и по света, откакто беше употребена в основна сцена в най-новия сезон на „ Stranger Things “ на Netflix.

„ Беше ужасно да видя по какъв начин по-младото потомство се любува на песента “, сподели Буш и добави: „ Изглежда, че много от младежите ме взеха за нов актьор! Обичам това! "

Виж още: Кендрик Ламар, Бед Бъни, Бионсе, Хари Стайлс и още: това са най-хубавите албуми на 2022

В годишно коледно обръщение Кейт Буш прикани за завършек на войната в Украйна и изрази поддръжката си за стачкуващите медицински сестри във Англия, заяви вестник Guardian.

Буш написа на уеб страницата си: „ Не мисля, че някой от нас в миналото е преживявал година като тази. Животът стана необикновено плашещ в пандемията и както си мислим, че всичко скоро може да свърши, наподобява, че напълно не е по този начин. Това е като бомбардировка - ужасяващата война в Украйна, гладът, сушата, наводненията. “

„ Чудя се къде ще бъдем всички ние в края на идната година? “ - продължи тя. „ Надявам се войната да свърши. Надявам се, че медицинските сестри ще бъдат в позиция, в която ще бъдат оценени – а те би трябвало да бъдат ценени. ”

Буш също изрази изненадата си от силата на възприятията, последвали гибелта на кралицата. „ Много от моите другари бяха сюрпризирани какъв брой смутени са от кончината й, изключително като се има поради, че ние не сме роялисти. Мисля обаче, че гибелта й се трансформира в център на скръбта, на неизразената загуба, която толкоз доста хора бяха почувствали по време на пандемията. “

 Getty Images

 

Буш, която е на 64 години, призна, че времето минава по-бързо с възрастта, само че добави: „ Няма подозрение, че скоростта на живота се форсира повече от всеки път. “ Гледайки напред към 2023 година, тя акцентира значимостта на оптимизма. „ Продължавам да мисля за вярата и по какъв начин тя беше последната, която излетя от кутията на Пандора. ”

Иновативната изпълнителка илюстрира посланието си с изображение на червеношийка, каквото също употребява в дарове за другари тази година: „ Почувствах, че тази скромна дребна птичка, която символизира Коледа, може да символизира и вярата в подтекста на красивите думи на поетесата Емили Дикинсън: „ Надежда е нещо с пера, което каца в душата. " Весела Коледа! "

Изображение: Getty Images; Инфо: Христо Кьосев/БТА

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР