Завръщане 2“ е един от най-чаканите български филми тази пролет.

...
Завръщане 2“ е един от най-чаканите български филми тази пролет.
Коментари Харесай

Преди излизането на „Завръщане“ 2: Коя е Клоуи Рахал?

„ Завръщане 2 “ е един от най-чаканите български филми тази пролет. Историята е продължение на едноименния филм на Ники Илиев, който се трансформира в най-гледаната родна продукция за 2019 година Продължението на кино лентата е снимано на морето, а от филмовия откъс разбираме, че бандата другари би трябвало да оказват помощ на Бранко, с цел да не изгуби плажа си. 

Виж още: Доживяхме! GTA 6 ще я има, а ето какво се знае до момента за играта

Както в първата част, по този начин и във втория филм се отличава едно по-непознато за необятната аудитория лице – Клоуи Рахал в ролята на Карина. Истината е, че това не е първото присъединяване на Клоуи в родна продукция. Нейният дебют идва с кино лентата „ Привличане “, в който тя влиза в ролята на Мими. Коя в действителност е Клоуи Рахал? 

Може би още от семейството се досещате, че има общо с известния роден артист Башар Рахал. Имате право. Клоуи е по-голямата от двете дъщери на Башар. В момента учи тя в учебното заведение по изкуства „ Тиш “ към Нюйоркския университет, където интензивно учи спектакъл и кино. Това образователно заведение по никакъв начин не е инцидентно. Част от неговите ученици са звезди от ранга на Анджелина Джоли и Уди Алън. 

Виж още: Три нови секс пози, с които да я изненадаш за Св. Валентин

Башар Рахал е безрезервен татко и не пропуща да споделя фотоси от разнообразни мотиви със своите дъщери. Рахал употребява обществените мрежи и с цел да покаже какъв брой е горделив от тях. Така той показа за премията, която Клоуи получи през 2019 година, а точно за най-хубава актриса в американски конкурс. Тя печели с превъплъщението си в облика на Макмърфи в „ Полет над кукувиче гнездо “. 

Клоуи споделя, че родителите й били срещу тя да се занимава с актьорската специалност, само че все пак татко й я поддържа и й дава много упътвания. В „ Завръщане “ татко и щерка са застанали един до друг в ролята на… татко и щерка. 

Виж още: Най-жалките изцепки на родните звездите, от които ни побиват

За тези преплетени взаимоотношения Клоуи споделя, че първоначално било много необичайно за нея, тъй като е привикнала да играе с хора, които или не познава, или не са нейни близки. Пред БНР младата актриса споделя: „ Аз минах кастинг, както и за предходния филм, и на снимачната площадка той се държи с мен като с всеки различен артист. Ако обаче имам някакви неточности, той идва незабавно, с цел да ме поправи. Но да играеш с родителя си е и по-емоционално - във кино лентата аз имам по-дълбоки подиуми с него – може би тъй като не е някакъв чужд артист. “ 

Очакваме с неспокойствие да забележим още веднъж Клоуи в ролята на Карина в „ Завръщане 2 “. 

Изображение: https://www.instagram.com/the_reunion_movie/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР