Завладяващи музикални изпълнения, впечатляващи хореографии, страхотни имитации и неочаквана новина

...
Завладяващи музикални изпълнения, впечатляващи хореографии, страхотни имитации и неочаквана новина
Коментари Харесай

Втори победител в „Като две капки вода“ и една неочаквана новина за бебе

Завладяващи музикални осъществявания, впечатляващи хореографии, страхотни фалшификати и непредвидена вест за бебе видяха феновете по време на втория лайв на „ Като две капки вода “. Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро посрещнаха осемте звездни участници, а няколко от преобразяванията им съумяха да получат овации на крайници от всички в студиото на шоуто.

Първа победа в дванадесетия сезон на най-хубавото шоу за фалшификати сграбчи Наско от Б.Т.Р. Талантливият артист трогна всички с превъплъщението на Лучано Павароти, а на сцената бе акомпаниран от камерен оркестър. „ До последния миг ни караше да се вълнуваме с теб. Това беше осъществяване с доста усет и грациозност “, възхитена бе Хилда Казасян.В първата реплика за вечерта се впусна Елена Атанасова, която Бутонът на шанса сблъска и с първия двоен облик. Тя се трансформира в Гери-Никол и 100 KILA и извърши шлагера „ Направо ги умъртвявам “. Веднага след нея Владо Зомбори обра овациите на публиката с облика на Адел и песента „ Hello “. „ Много хора са имитирали Адел, само че никой не е достигал този подробност в имитацията. Човек не помни, че не е тя на сцената. Ти си удивително надарен човек “, очарована след осъществяването беше Хилда Казасян. Джулиана Гани впечатли със комплицираната хореография на поп-иконата – Дженифър Лопес и една от най-емблематичните й песни „ On The Floor “. „ Много съм впечатлен от умеенето ви да имитирате “, сподели Веселин Маринов след поразителното осъществяване на Джулиана.

Във втория двоен облик за вечерта се впусна Християна Лоизу. Тя се оправи ужасно с гласовете и паметните придвижвания на дивите Шакира и Риана. По-важна обаче бе щастливата вест, която надарената певица показа от сцената на „ Като две капки вода “. Тя призна, че е в очакване на своята първа рожба. Веднага след нея Панайот Панайотов обу високите токчета на  легендарната Тина Търнър. „ Пеенето ти беше отлично, само че ти липсваше силата на Тина Търнър “, разяснява Хилда Казасян. Иво Аръков също излезе от асансьора като жена и извърши „ Писах му “ на естрадната певица Кичка Бодурова. „ Аз съм подготвена да поканя тази Кичка Бодурова на моя идващ концерт “, показа самата Кичка Бодурова, която се включи онлайн от Лос Анджелис. Вечерта закри Мария, която удиви всички с представянето си като именитата Лили Иванова и една от обичаните български песни „ Щурче “. „ Най-важното беше да не преиграеш облика и ти съумя. Браво, Мария “, разяснява Любо Киров.Следващият понеделник (4-и март), ден след националния празник на България, в шоуто „ Като две капки вода “ ще звучат единствено български песни. В 20:00 ч. по NOVA феновете ще видят новите облици, в които осемте звездни участници ще влязат. Бутонът на шанса отреди Панайот Панайотов да бъде Кирил Маричков, Християна да извърши Маргарита Хранова, Елена ще би трябвало да имитира Светльо Витков, Иво Аръков ще пее като Наско от Б.Т.Р., Джулиана ще бъде Тони Димитрова, Мария ще влезе в света на Звезди от Ахат, Владо Зомбори ще би трябвало да танцува и пее като Васил Найденов, а Наско ще излезе като Веселин Маринов. Как ще се оправят те и кой ще грабне идната победа? – разберете идващия понеделник от 20:00 по NOVA.

Следете , формалните профили на „ Като две капки вода “ в  и , както и  за повече информация.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР