Завистта погубва хората. Всички го знаят и въпреки това позволяват

...
Завистта погубва хората. Всички го знаят и въпреки това позволяват
Коментари Харесай

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ

Завистта погубва хората. Всички го знаят и все пак разрешават на завистта да окупира всяко едно ъгълче на съзнанието им. 3 са зодиите, които с триумфа си ще провокират злоба измежду останалите.
Нека не губим повече време, а да споделим кои ще са най-успешните хора за този месец.
Ето ги и тях:
Овен
Овните са от хората, които умеят да се съревновават и го вършат по брилянтен метод. Те са извънредно съобразителни и постоянно се стремят към най-върховите точки. Тази тяхна амбициозност обаче няма по какъв начин да бъде подмината от хората, които са в обкръжението им.
 Тези 6 зодии ще са щастливи през МАЙ Тези 6 зодии ще са щастливи през МАЙ
И месец май крие своите изненади. Топлите дни са ни приготвили голяма доза благополучие, която ще настигне 6 от зодиакалните знаци. Приготв...
Постоянните триумфи, до които доближават представителите на зодията, са като бодил в очите на техните сътрудници и другари. Този месец се чака да бъде късметлийски за Овните и заради тази причина те ще провокират злоба измежду останалите.

Близнаци
Близнаците постоянно си служат с двуличие, в случай че желаят да реализират нещо съответно. През май са си сложили цели, които имат намерение да гонят до последно. Те обаче не си дават сметка, че сбъднатите им стремежи могат да се окажат причина за непредвидена злоба.
Ще срещнат десетки недоброжелатели по пътя си, само че ще съумеят да се преборят с тях, приемайки завистта им като още по-значим мотиватор.
 Зодиите, които се опасяват от бъдещето Зодиите, които се опасяват от бъдещето
Представителите на някои зодии просто не помнят какво значи да живееш в сегашното. Постоянно ни учат, че би трябвало да планираме добре б...
Водолей
Водолеите са едни от най-състрадателните персони. Те постоянно се интересуват от най-близките си хора и в никакъв случай не пропущат миг, в който да подадат ръка. Въпреки тяхната сърдечност и лоялност, те няма да бъдат подминати от завистта на близките.

Ще им бъде мъчно да я оставят зад тила си, тъй като същински ги е грижа за това по какъв начин се усещат останалите. Май месец ще им донесе доста победи, само че и също толкоз разочарования. Ще съумеят да схванат кои са им същински другари и кои носят маски върху лицата си.
Не завиждайте, тъй като по този начин нищо хубаво няма да привлечете към себе си. Опитайте да насочите тази сила в постигането на някоя от съкровените си цели! Бъдете целеустремени и борбени и не позволявайте на завистта да се настани в сърцата ви!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР