Завистта няма почивен ден. Особено между известни колежки. Бившата актриса Елен

...
Завистта няма почивен ден. Особено между известни колежки.
Бившата актриса Елен
Коментари Харесай

Черна завист! Елен Колева захапа яко Яна Маринова

Завистта няма почивен ден. Особено сред известни колежки.

Бившата актриса Елен Колева, която се преквалифицира в космоенергетичка и се прекръсти на Калевска, захапа Яна Маринова. Поводът за това бе хитовият филм „ Диви и щастливи “, където Яна като се изключи че играе, е и един от продуцентите дружно с Александър Сано и Мартин Макариев.

В навечерието на новата година лентата бе излъчена в народен ефир, а Елен написа следния cтaтyc в обществените мрежи: „ Диви и благополучен “ - БГ вид на „ Телма и Луиз “. Тя упрекна Маринова и сътрудниците й, че са плагиатствали и взели концепцията от американката хитова продукция от 1991 година на режисьора Ридли Скот, а е основните функции вземат участие именитите Джина Дейвис и Сюзьн Сарандън.

Американската лента може да се похвали още с 5 номинации и един извоюван „ Оскар “ за сюжета на Кали Коури.

След като разгласи мнението си за лентата, Елен не бе подкрепена от почитателите си в нета, а тъкмо противоположното. Хората намерено обявиха, че филмът им е допаднал, а това е неоспорим факт, имайки поради, че „ Диви и щастливи “ се трансформира в най-гледания през 2019-а, когато бе премиерата му, написа „ Телеграф “.

След като видя, че няма да получи съпричастност даже от почитателите си, Колева написа разяснение, с което се опита да замаже ситуацията, откакто се усети, че е сбъркала в написаното. „ На мен ми хареса! Адмирации за целия екип на кино лентата “, съобщи по-късно Елен.
Свързани вести Яна Маринова направи шокираща изповед под елхата СНИМКА Виждали ли сте я толкоз зла? Яна Маринова яхна метлата СНИМКА Уреди се с мъж! Вижте новото гадже на Елен Колева СНИМКА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР