Завистта на цялото мъжко съсловие си спечели Григор Димитров. Гришо,

...
Завистта на цялото мъжко съсловие си спечели Григор Димитров. Гришо,
Коментари Харесай

Пожар! Горещата Маделина Ганеа потвърди, че го прави с Гришо по възпламеняващ начин!

Завистта на цялото мъжко съсловие си завоюва Григор Димитров. Гришо, който преди месеци скъса дефинитивно с милиардерската дъщеря Лолита Османова, въобще не тъгува за това. А и по какъв начин да тъгува, когато от седмици го прави с една от най-красивите и изпепеляващи дами на света - Маделина Ганеа.

Само за конкретизиране ще кажем, че измежду гаджетата на Ганеа са Лео ди Каприо и Джерард Бътлър, найс, А?! А в този момент на прелестите й се радва наш Гришо, който явно си пада по какички. Ганеа е с няколко години по-голяма от него, само че несъмнено разликата им не е толкоз огромна, колкото беше със знойната Никол Шерцингер.

И не, връзката на хасковлията с Маделина не е небивалица, колкото и да предполагахме това. Вече е изцяло доказано като го направи самата Ганеа. Тя пусна фотографията, която виждаме - паница, върху която е изписала името на Григор с ориентиран към него... нож.

Ножът, несъмнено, в тази ситуация не е закана, а провокация и игра с въображението - на потребителите, само че изключително с това на Гришо. Близки до тенисиста подшушнаха, че двамата с Маделина са на подобен стадий от връзката си, че всичко е пристрастеност, огън и химия. А и самата визия и лъчение на румънската актриса и модел няма по какъв начин да приказва за друго.

Предстои да забележим дали ще се задържат дружно обаче и за какъв брой време, тъй като досега Димитров го кара малко през пръсти.

Тагове: Гришо Маделина Ганеа Григор Димитров модел румънска актриса Лолита Османова Никол Шерцингер тенисист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР