Бойко Борисов заяви наскоро, че ГЕРБ разполага с поне 20

...
Бойко Борисов заяви наскоро, че ГЕРБ разполага с поне 20
Коментари Харесай

Гласят Рая Назарян за министър на правосъдието

Бойко Борисов съобщи неотдавна, че ГЕРБ разполага с най-малко 20 души, които могат да бъдат министър председатели, само че отхвърли да назове имената им. Подчинените му в партията също не ги знаят, само че по тази причина пък към този момент се разяснява кой ще заеме поста на министър на правораздаването.

Според мълвата сигурният избор на Борисов за високия пост, е Рая Назарян, която изгря в края на предишния парламент, издигайки се до позицията зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС.

 

Известно е, че е родена във Варна. Изучавала е право в УНСС. Официално се води неомъжена и има едно дете. Станала е член на Софийската адвокатска гилдия през 2013 година, а като правист има ползи в региона на облигационното, вещното, застрахователното, фамилното и наследственото право. Специалистка е по извънсъдебно споразумяване на търговски и застрахователни разногласия. Това е постната публична информация за нея в интернет.

Неофициално се твърди, че за политиката е открита от авторитетния Томислав Дончев, с който имали доста по-близки от колегиалните връзки.

Рая Назарян до момента е избирана за народен представител от 24 регион в София. В последното Народно заседание тя е ръководител на парламентарната комисия по предварителна защита и противопоставяне на корупцията.

 

Като млада адвокатка Рая Назарян се подвизава в адвокатската фирма на Менко Менков, юрист на видни гербаджии. От няколко години обаче тя има свое адвокатско сдружение, в което е съучастник на сътрудника си Тервел Георгиев, който също е претендент за народен представител от ГЕРБ-СДС. При това е трети в листата на 24 МИР в столицата, в който Рая Назарян е лидер. Тервел Георгиев е приключил право в Пловдив и към този момент е доцент в тамошния университет „ Паисий Хилендарски “. Станал е лекар на науките с теза: „ Пробацията в наказателното право “, написана на скромните 163 страници.

След това става и доцент в конкурс, в който е бил единствен претендент, тъй че късмет за неточност няма, споделят осведомени и допълват, че доцент доктор Георгиев бързо е изстрелян за началник на катедрата по Наказателно-правни науки.

Съдружникът на Назарян още един път потвърждава правилото, че партийната ангажираност подсигурява сполучлива кариера. Адвокатското сдружение на младите очаквания на ГЕРБ е учредено през 2018 година, само че все още е със „ замразена “ активност.

 

В предизборната акция и Назарян, и Георгиев постоянно се изявяват в медиите. Те повтарят това, което към този момент е споделил Бойко Борисов. Категорични са, че ГЕРБ след изборите няма да договаря за държавно управление с „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия.

 

Още един претендент за министър се разисква измежду деятелите на Бойко Борисовата партия. Това е Красен Кралев, на който май се е усладил постът на състезателен министър. Той е напълнил фейсбук с апели от редица спортни сдружения, които го молят да стане отново министър, с цел да им се решат най-сетне проблемите. Кралев на собствен ред обилно им е заречен да вдигне с 200% парите за спортните клубове в България. Срещите му със спортните фрагменти, които го молят още веднъж да стане техен лидер, са илюстрирани с доста фотоси.

Служебният кабинет пък дава всичко от себе си, с цел да улесни това завръщане. Без непотребен звук много от околните на Кралев са към този момент назначени за шефове на спортни дирекции. Разбира се, постоянно има късмет Кралев да бъде преместен в бъдещото държавно управление от различен партиен кадър. Затова той си е уредил и несъмнено място като народен представител. Кралев е втори във Варненската листа на ГЕРБ.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР