Завистта е типична черта за хората. Тя се изразява обикновено,

...
Завистта е типична черта за хората. Тя се изразява обикновено,
Коментари Харесай

Как да разпознаем, че всъщност ни завиждат

Завистта е типична линия за хората. Тя се показва нормално, когато някой реализира нещо, към което различен неистово се стреми, само че заради една или друга причина не съумява. Как да разберем обаче, че хората, които считаме за другари, в действителност най-лицемерно ни завиждат?
Фалшиви похвали
Понякога е мъчно да разберете дали някой в действителност се радва за хубавите неща, които ви се случват в живота или злобата го изяжда от вътрешната страна зад подправената наслада. Случвало ли ви се е да имате чувството, че даже хора, които смятате за близки, в действителност не се радват откровено за вас? Неискрените хора стартират да " въртят очи ", с цел да прикрият същинските си усеща.
Омаловажават триумфите ви
Злобните хора в никакъв случай не признават триумфа на другия и напъните, които е положил, с цел да го реализира. Те имат вяра, че за разлика от тях, сполучливите хора просто са имали шанс или връзки, с цел да прогресират.
Аз съм по-добър от теб
Когато човек не е убеден в себе си и изпитва злоба към това, което имат другите, се стреми да изтъкне какъв брой добър е той. Според него щом вие може да постигнете нещо, той може да го направи два пъти по-добре. Те постоянно желаят да бъдат център на вниманието и не понасят непознатите триумфи. Например, в случай че вие се похвалите с нова кола - завистливият човек още на идващия ден ще подкара по-скъпо возило, даже да не му е по джоба.
Изпитват задоволство, когато грешите
 3-те зодии, които си умират от завист и злоба 3-те зодии, които си умират от завист и злоба
Не може всички да сме положителни по душа и да мислим положителното на всички към нас. Има хора, които просто са основани да ненавиждат. Това са 3-т...
За тях няма по-щастливо нещо от момента, в който се неуспехите в нещо. За тях това е " чаканата правдивост " и моментът, в който " всичко се връща ". Те имат вяра, че зад триумфите ви се крие шанс и чиста случайност. Разбира се, този човек на пръв взор може да се прави, че ви съчувства и даже желае да ви помогне, само че скрито се радва на нещастието ви.
Злословят за вас
Никога няма да ви кажат в очите това, което мислят за вас. Ще пускат злословия и ще плетат интриги измежду сътрудниците и обкръжението ви. Използват всеки комфортен миг, в който покажете уязвимост, с цел да го употребяват против вас и да го " изкоментират " зад тила ви. Да бележит слабите ви качества и да подронят престижа ви.
Подражават ви
Дори да не го признават - те се пробват да ви подражават и даже да се състезават с вас. Правят всичко, което и вие. Понякога даже настояват, че вие ги копирате! Може да е дразнещо, само че в случай че се замислите - по-добро самопризнание за триумфите ви няма да получите. Вие сте образец за подражателство и вдъхновявате завистниците да трансформират себе си!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР