Завист – на това отдадоха негативните коментари по свой адрес

...
Завист – на това отдадоха негативните коментари по свой адрес
Коментари Харесай

Златка и Благой: Хората ни завиждат за щастието

Завист – на това отдадоха отрицателните мнения по собствен адрес Благой Георгиев-Джизъса и Златка Райкова, които се сгодиха точно на Коледа.

Хора, които не са щастливи в живота се обръщат против нас. Те се нервират, че сме щастливи и не биха се зарадвали на нашата обич., безапелационна бе русата изкусителка пред Нова Телевизия.

Заедно с обичания й са безапелационни, че не се интересуват от хорското мнение, а единствено времето може да покаже дали обичта им е същинска. Въпреки това Джизъса отсече, че няма да търпи очерняне на името им, като към този момент е завел няколко каузи за клюка.

Относно годежа си с някогашния си другар Георги Валентинов пък Райкова отсече, че е бил нежелателен. „ Ако един човек е признателен, че се е отървал от мен, то той няма да дава сходни изявленията. Грешката ми е, че не се разделих с него година по-рано. Изпитвах почитание и страдание към него. Въпреки че съм казвала неведнъж, че не желая да ми предлага брак той реши да го направи в народен ефир “, съобщи тя. Припомняме, че ММА боецът падна на едно коляно по време на лайв на „ Като две капки вода “ през месец март предходната година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР