Зависимостта на 27-годишния Аарон Макефри към Имодиум станала толкова силна,

...
Зависимостта на 27-годишния Аарон Макефри към Имодиум станала толкова силна,
Коментари Харесай

Млад мъж изпи 150 хапчета против диария, влезе в тоалетна на хипермаркет и стана страшно

Зависимостта на 27-годишния Аарон Макефри към " Имодиум " станала толкоз мощна, че мъжът в последна сметка е приел към 150 таблетки. След това той се сринал в тоалетна на хипермаркет в Манчестър, откъдето е бил откаран в болница по неотложност. Лекарите обаче за първи път се били сблъскали с човек, който се е предозирал с медикаменти срещу диария и не знаели по какъв начин да му оказват помощ, написа в. Daily Mail.
Наложило се медиците да чакат, до момента в който лекарството напусне единствено организма, преди да изкарат мъжа от кома. Лекарите обаче си нямали ни най-малка визия какъв брой това ще отнеме. Шест дни по-късно Аарон умрял. " Лекарите даже не са знаели по какъв начин да оказват помощ на Аарон. Наложило им се е да звънят в друга болница, с цел да се съветват с сътрудници. Четири пъти му е спирало сърцето, до момента в който е лежал в интензивното и са изпомпвали хапчетата от стомаха му ", споделя интимната другарка на починалия.
 Фото © Facebook/Aaron Mccaffrey
След нещастието с младия мъж медиците приканват управляващите да лимитират продажбата на лекарства, съдържащи лоперамид. Работата е там, че напоследък във Англия това вещество е същински шлагер измежду наркоманите. В огромни дози то води до еуфория, по тази причина и случаите на предозиране са чести.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР