Завинаги да се прекъсне връзката между сферата на сигурността и

...
Завинаги да се прекъсне връзката между сферата на сигурността и
Коментари Харесай

Шаламанов: Завинаги да се прекъсне връзката между сферата на сигурността и ДС

Завинаги да се прекъсне връзката сред сферата на сигурността и Държавна сигурност, както и да има шеф на разузнаването. Това е залегнало във визията за промени в областта на сигурността на " Демократична България ", показана от Велизар Шаламанов на договарянията за бъдещо ръководство.

Шаламанов предложи още основаване на обединен център за работа с открити източници - към Съвета по сигурността, инспекция за интегритет на всички, които са заети в националната сигурност, софтуерно обновяване и цифровизация на армията.
Продължават договарянията за сформиране на държавно управление
Преговорите за коалиция, домакинствани от " Продължаваме промяната ", не престават и през днешния ден. Четвъртият ден от договарянията е отдаден на тем...

От Демократична България оферират още да се работи за " зелена защита " - политиките да са обвързани със " Зелената договорка " и България да се причисли към самодейността " Милитъри грийн ". Има концепция и за втора кариера за военни, които са се осъществили и които могат да работят в полза на обществото. Велизар Шаламанов съобщи, че би трябвало да се работи за по-голямо присъединяване на български жители в структурите на НАТО.

От " ИТН " желаят да се вкара патриотично образование, тъй като по този начин ще се възпита родолюбие и " ще се обезпечи бъдещото на нацията ". Според Теодора Ганчовска, някогашен претендент за боен министър от Има Такъв Народ,  напъните би трябвало да са ориентирани към връщането на публичния спор по тематиката защита. От партията считат, че е нужна нова система за ръководство на рецесии.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР