Завидното им богатство се оказа градска легенда... живеели ден за

...
Завидното им богатство се оказа градска легенда... живеели ден за
Коментари Харесай

Прокуратурата остави В. Петров-Бахамата, жена му Лидия и сина им Димитър в ареста за още 72 часа! Обвиниха ги в измами в особено големи размери

Завидното им благосъстояние се оказа градска легенда... живеели ден за ден, а след това с пенсията на бабата на Димитър и нейния дребен хранителен магазин

Над 500 хиляди, събрани от доверчиви строителни компании, на които семейство Петрови-Васил Бахамата, жена му Лидия и синът им Димитър обещавали публични поръчки. Само една от компаниите е дала 250 000 лева, друга 110, а останалите са излъгани с по-малки суми, общо 530 000 лв..

Семейството парадирало с името на прочут политик от ГЕРБ по високите етажи на властта, измисляйки си, че е братовчед на Лидия, който щял да уреди нещата. Така строителните предприемачи от Пловдив, София, Благоевград и Сандански попадали в лъжливата мрежа и давали парите сякаш, с цел да се заплащат рушвети нагоре по властовите етажи.

С взети пари фамилията плащало лизингите на първокласните си коли, задължения, които имали, царували известно време и след това прибягвали до друга машинация.

Плащат по 7-8 000 лв. лизинги на колите, с които показват забележителното си положение. Иначе живеели в гарсониера и се изхранвали от хранителния магазин на бабата на Димитър.

Оказва се, че благосъстоянието им е градска легенда, от общо 5 лизингови автомобила, са им останали единствено 2, другите лизинговите къщи са си ги взели заради неплащане на задълженията. Припомняме, че Лидия бе хваната с кокаин в бикините си на Граничен контролно-пропусквателен пункт Златарево и тогава стана ясно, че пътували в Македония, където по това време бил брачният партньор и.

Синът Димитър пък направи показно и се отрупа с пачки, запечатвайки този миг в паметно фото. Снимката бе коментирана от татко му, който твърди, че това се пари изкарани с почтен труд. Семейство Бахамата бе задържано в центъра на Благоевград през вчерашния ден измежду бял ден, Васил и Лидия зад магазин Била, а синът им Димитър в квартира в София.

След като изтече прокурорската мярка фамилията ще бъде вкарано в съда за непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ". Разпитите на пострадалите от лъжливата скица не престават и през днешния ден.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР