Завързано тяло в напреднал стадий на разложение е било открито

...
Завързано тяло в напреднал стадий на разложение е било открито
Коментари Харесай

Откриха още един труп в куфар на масовия убиец от Кипър

Завързано тяло в напреднал етап на разлагане е било намерено в третия куфар, открит през днешния ден в токсичното Червено езеро в Кипър, заяви кипърското електронно издание " Филелефтерос ", представено от Българска телеграфна агенция.

Смята се че тялото, сходно на първите две, открити в куфари в Червеното езеро покрай меден рудник, принадлежи на жертва на задържания в края на април 35-годишен армейски капитан, който призна за убийството на седем дами. Досега полицията е разкрила пет тела, без да се брои днешната находка.

В куфара са открити и тротоарни плочи, сложени там като тежести, с цел да потъне по-бързо на дъното на езерото.

Началникът на кипърската полиция Кипрос Михаилидис, който дойде край Червеното езеро, разказа находката като нещо, което не е преживявал до момента в 42-годишната си полицейска кариера.

В куфара, открит през днешния ден, се допуска, че е тялото на 29-годишната Марикар Валдес. Според уеб страницата " Политис ", представен от " Катимерини ", тя е от Филипините.

35-годишен армейски капитан призна за общо седем убийства на дами, с които се бил свързал в уеб сайтове за запознанства. Сред хипотетичните жертви са и две девойки - на 6 и на 8 години, които са дъщери на изчезналите.

Смята се, че две от жертвите са от Филипините - майка и щерка. Майка и щерка от Румъния също са измежду хипотетичните жертви на килъра, както и една жена от Непал. Повечето от чужденките са работели като домашни помощнички на острова и са изчезнали сред септември 2016 година и август 2018 година

Досега в Червеното езеро бяха открити телата на 36-годишната румънка Ливия Флорентина Буня и на 8-годишната й щерка Елена, които съгласно признанията на обвинения Никос Метаксас са били убити през септември 2017 година, напомня " Катимерини ".

Според информация на " Филелефтерос ", полицията продължава да търси три дами, които са разговаряли със обвинения и към момента не са открити. Продължават изследванията и в езерото Меми, където съгласно изказванията на Метаксас се намира тялото на 6-годишното момиче.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР