Завършилият на 6-то място в крайното класиране на редовния сезон

...
Завършилият на 6-то място в крайното класиране на редовния сезон
Коментари Харесай

Без наши фенове на ЦСКА - Хебър

Завършилият на 6-то място в крайното класиране на постоянния сезон на волейболната Суперлига отбор на Хебър стартира от през днешния ден мачовете на истината. 

Тази вечер от 18 часа пазарджиклии излизат против ЦСКА в първи 1/4 заключителен мач от плейофите, които би трябвало да излъчат новия първенец на страната. Срещата ще се състои в зала „ Васил Симов ” в столицата. 

Ответният мач ще бъде в понеделник вечер в Пазарджик. Елиминацията ще се играе до две победи от три мача. 

Като трети в крайното нареждане на постоянния сезон преимуществото за домакинство в възможен 3-ти мач ще имат „ армейците ”.

Регламентът на плейофите е подобен, че Хебър може да промени 6-тото си място в крайното класиране единствено в случай че стане първенец на България, елиминирайки по пътя си ЦСКА и идващите два противника. Отпадне ли обаче, остава шести.

За жал в днешната първа среща от плейофите Хебър ще бъде без поддръжка от публиката.

След публично питане от страна на управлението на пазарджишкият отбор по отношение на оторизации брой за гостуващи последователи стана ясно, че залата на столичани, по рекомендация от полицията, не дава отговор на изискванията да одобри и един проведен гостуващ последовател.

При сходни условия ВК Хебър не може да подсигурява на своите почитатели обособено и несъмнено място в залата на столичния гранд.

Това излиза наяве единствено няколко дни след слабата организация и неадекватно държание против пазарджишки ентусиасти в залата в Разлог.

Сърдечно се извиняваме на нашите последователи за невъзможността да им бъде подсигурен достъп. Припомняме на всички, че този спорт е изработен за аудитория, а на фона на всичко хубаво, което се случва в спортна зала “Васил Левски ”, сходни недоразумения против нашите почитатели, искащи да гостуват в друга зала, са неприемливи, разясниха от лагера на Хебър.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР