Завърши и втората среща на новия спортен министър Радостин Василев,

...
Завърши и втората среща на новия спортен министър Радостин Василев,
Коментари Харесай

Иво Ивков след срещата с министър Василев: Не му искахме пряка помощ за Левски, той обеща да превърне спорта в държавна политика

Завърши и втората среща на новия състезателен министър Радостин Василев, този път с представителите на Наско Сираков, Иво Ивков и Станимир Стоилов.

Изпълнителният шеф на сините призна след края на срещата, че клубът не е отправил съответни претенции, като чака да се построи проект за рационални вложения в спортната инфраструктура за вбъдеще.

" Познавам министър Василев от доста време и виждам, че той има голямо предпочитание, с цел да раздвижи нещата в българския спорт. Искаме страната да подкрепи като майка, а не като мащеха. Важно е по какъв начин ще протекат връзките сред двете страни вбъдеще. Искаме промени в закона във връзка с данъчните ставки за клубовете, с цел да не бъдат третирани те наедно с други предприятия, които бълват продукция. Чух Василев да споделя, че той желае да направи спорта държавна политика. Не сме желали помощ. Дадохме цялостна информация за клуба и какви са ни потребностите и опциите. Запознахме го с концепцията ни и имам вяра, че той ще направи своя преценка по какъв начин да помогне на клубовете ", разяснява Ивков.
свързани новини220преди 2 часа
" Нямаше да е вярно на първа среща да желаеме нещо съответно. Конкретна помощ е страната да направи вложения в инфраструктурата. Необходими са промени в разнообразни закони, само че това беше кардинален диалог, опознавателна среща в навечерието на Коледа. Вярвам, че не страстите би трябвало да ни водят, а това което се вижда. Няма да лаская, само че няма и да се колебая. Подхождам с доверие, както постоянно върша. Бъдещето ще покаже дали то е целесъобразно. Очаквам рационална инвестиция от страната, без да се ощетява никого ", добави юристът.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР