Завърналият се триумфално на първите страници на вестниците в Германия

...
Завърналият се триумфално на първите страници на вестниците в Германия
Коментари Харесай

Ще има оферта към Рибери, но тя няма да е от Байерн

Завърналият се триумфално на първите страници на вестниците в Германия Франк Рибери съвсем сигурн напуща Байерн (Мюнхен), само че към този момент има сериозен претендент за подписа му. Турският вестник Fanatik оповестява, че някогашният клуб на французина Галатасарай е подготвен с оферта. Грандът от Истанбул упорства за среща с Рибери и сътрудниците му, с цел да му предложи договор за 1,5 години, който да влезе в действие още от тази зима.

От Bild обаче са уверени, че фланговият нападател няма да напусне баварците по средата на сезона. В последните два мача той осъществя три гола, с които на процедура донесе триумфите над Република България (Лайпциг) и Айнтрахт (Франкфурт), с помощта на които пък баварците редуцираха до 6 точки преднината на Борусия (Дортмунд) на върха.

Giving them critics something to think about during the break #fr7 #miasanmia #ELHAMDOULILLAH♥ @FCBayern pic.twitter.com/TkxQnvxxAC
— Franck Ribéry (@FranckRibery) December 22, 2018
Наскоро Ариен Робен разгласи, че си потегля след този сезон и се чака същото да важи и за Рибери. Французинът обаче не желае и да чуе за разлъка и се надява, че управлението на Байерн ще му предложи нов договор. Към момента обаче няма изгледи за такава оферта.

През април Рибери ще стартира 37-ата си годишнина. Той игра за Галатасарай от 2005 до 2007-а година. Бундеслига 17 кръг, събота 22 декември  Айнтрахт Франкфурт 0:3краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР