Завърналият се на “Лаута” Бирсент Карагерен обяви, че “вкъщи си

...
Завърналият се на “Лаута” Бирсент Карагерен обяви, че “вкъщи си
Коментари Харесай

Карагерен: Отказах на Славия заради Локомотив, на Лаута съм у дома

Завърналият се на “Лаута” Бирсент Карагерен разгласи, че “вкъщи си е най-добре”. Доскорошният ас на Дунав още веднъж ще носи фланелката на родния си клуб, откакто при започване на предходната година бе натирен от някогашния старши треньор на отбора Едуард Ераносян. Сега атакуващият футболист е окуражен още веднъж да се потвърди с черно-бялата фланелка и да се отблагодари за положителното отношение, което хората на “Лаута” показват по отношение на него.

“Вкъщи си е най-добре. Дойдох тук, тъй като хората ме обичат и почитат. Аз тях също. Ще оказа помощ с каквото мога на тима. Вярвам, че има какво да дам и нещата ще вървят нагоре. Има разлика с предходния ми престой. Тогава имаше по-опитни футболисти. Сега сме по-млади и ще ни е по-трудно”, разгласи Карагерен при завръщането си.

“Аз имах и други предложения, само че когато от Локомотив ми се обадиха, той бе първа алтернатива за мен. Разбрах се елементарно с Христо Крушарски и се завърнах. От Славия по принцип първи ме потърсиха, преговаряхме, само че нямаше нищо съответно. След това получих позвъняване от “Лаута” и към този момент нямах избор - непосредствено се завърнах”, сподели още новото попълнение на Локомотив.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР