Завърналият се като селекционер на Испания Луис Енрике обяви списъка

...
Завърналият се като селекционер на Испания Луис Енрике обяви списъка
Коментари Харесай

Ансу Фати и още петима играчи с първа повиквателна за Испания

Завърналият се като селекционер на Испания Луис Енрике разгласи листата от 24-ма играчи, на които ще разчита в мачовете против Германия в (3 септември) и Украйна в Мадрид от Лигата на нациите.

За първи път в мъжкия състав на “Ла Фурия Роха” попадат шестима футболисти - от, от, от, от, от и от Манчестър Сити. от също е получил повиквателна, откакто през предишния ноември не съумя да дебютира за отбора заради травма., който е благосъстоятелност на Реал Мадрид, също ще може да запише първия си мач за Испания. Отсъстват обаче играчи като контузения от Атлетик Билбао, Саул от и от Барселона.
¡GUARDA ESTAS FOTOS!

Estas son las convocatorias en categoría absoluta y Sub-21 para los próximos partidos internacionales.

¡¡VOLVEMOS!!
— Selección Española de Fútbol (@SeFutbol) “Ако Европейското състезание започваше на следващия ден, това щеше да е описът с моите играчи. Нито един футболист, на който се обадих, не ми е отказал да бъде в тима. Сигурен съм, че всички желаят да дойдат. Има десетина играчи, които биха могли да бъдат в листата. продължава да ми харесва, до момента в който беше в предварителния лист. Интензивно следим 50-60 футболисти. Бих повикал 30”, съобщи Луис Енрике на днешната си конференция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР