Затворник в Испания, обявен от лекарите за мъртъв, неочаквано оживя“

...
Затворник в Испания, обявен от лекарите за мъртъв, неочаквано оживя“
Коментари Харесай

Затворник в Испания "оживя", след като бе обявен за мъртъв


Затворник в Испания, разгласен от лекарите за мъртъв, ненадейно „ оживя “ преди аутопсията, която трябваше да му бъде направена, заяви вестник „ Вос де Галисия “.

Инцидентът стана в затвор в Астурия. Затворникът Гонсало Монтоя Хименес, излежаващ присъда за кражба, не се явил на нормалната утринна инспекция. Надзирателите го разкрили в килията му, седящ на стола неподвижно, без пулс. Извиканите на място лекари го оповестили за мъртъв. Роднините му били известени. Тялото му било отнесено в Института по правосъдна медицина за аутопсия. Точно преди аутопсията, чувалът, в който се намирало тялото, се раздвижил. Мъжът се оказал жив. Оказало се, че мъжът страда от епилепсия.

Според роднините му, прекъсването на дишането и пулса, се дължали на погрешен банкет на медикаменти. Според тях не е допустимо и тримата лекари, извикани на място, да сгрешат и да разгласят жив човек за мъртъв. Роднините считат, че е осъществено нарушаване и единствено един доктор е прегледал Хименес, а останалите са се подписали, без да видят тялото. Те имат намерение да заведат правосъден иск. Самият Хименес, след „ оживяването си “, се възвръща в една от локалните лечебни заведения. /РИА-Новости
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР