Затворник успял да избяга от работното си място и вдигнал

...
Затворник успял да избяга от работното си място и вдигнал
Коментари Харесай

В Пазарджик тихомълком заловили избягал затворник

Затворник съумял да избяга от работното си място и вдигнал накрак полицията в Пазарджик преди дни. След търсене, извършено без непотребен звук, беглецът е хванат и върнат зад решетките. Историята наподобява на бягството на пловдивския пандизчия Манджата. Случила се е броени дни след абсурда с неговото изгубване. 

Пазарджиклията обитавал затворническото общежитие и имал право да работи на открито. Трудел се в дърводелски завод в Мало Конаре. Оттам „ се отклонил “, както евфемистично е посочено в публични документи. Шефовете му незабавно алармирали за бягството. Мъжът бил открит в изоставена къща покрай домашния му адрес в кв. „ Изток “. 

Заради това „ отклоняването “ Окръжният съд в Пазарджик постановява мъжът да " излежи " при непоколебим режим остатъка от присъдата - малко над 11 месеца. 

Парадоксът е, че беглецът станал клиент на правораздаването за типични кокошкарски обири. През 2014 година, към момента малолетен, откраднал телефона на 9-годишно дете, а след това - чантичка на търговец от Кооперативния пазар с документи, 230 лв. и джиесем. 

Първоначално получил единствено пробация за период от 3 години, само че скоро спрял да се явява за автограф. Така след броени месеци отново се изправен пред Темида и пробацията е сменена с отнемане от независимост при общ режим. Със злощастното си бягство пазарджиклията си печели място в килия със непоколебим режим.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР