Затворник, осъден за убийство твърди, че трябва да бъде освободен,

...
Затворник, осъден за убийство твърди, че трябва да бъде освободен,
Коментари Харесай

Затворник, „умрял“ за кратко твърди, че е излежал доживотната си присъда

Затворник, наказан за ликвидиране твърди, че би трябвало да бъде освободен, защото е „ починал “ по време на здравна процедура и по този начин на процедура е излежал доживотната си присъда, предава английската медия Sky News.

Съдът е отхвърлил желае му, тъй като в случай че мъжът можел да го насочи, то би следвало още да е жив.

Бенджамин Шрайбер е наказан на доживотна присъда за ликвидиране през 1997 година и от този момент е зад решетките. Той твърди, че сърцето му е спряло пет пъти по време на престоя му в болница през 2015 година По-рано той подписва молба, съгласно която не би трябвало да бъде реанимиран, в случай че сърцето му спре.

Медицинските чиновници се обадили на брат му в Тексас, Съединени американски щати, който им е споделил да дадат на Шрайбер нещо за усмиряване на болката, в случай че той изпитва такава и да изпълнят молбата му, без да се пробват да го избавят. Докторите в следствие са употребявали лекарства против вредите от камъни в бъбреците.

Шрайбер твърди, че е наказан да лежи в пандиза до края на живота си, „ не плюс един ден “. Той е изискал да бъде освободен през 2018 година, само че съда е отхвърлил молбата му. „ Шрайбер или е жив, в който случай той би трябвало да остане в пандиза или мъртъв и следователно неговото искане е подозрително “, се споделя в изказването на съда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР