Затворническото общежитие е приятно място!. Това заяви шеф Андре Токве

...
Затворническото общежитие е приятно място!. Това заяви шеф Андре Токве
Коментари Харесай

Шеф Токев от затвора: Тук е като санаторум

" Затворническото общежитие е прелестно място! ". Това съобщи началник Андре Токве в първото си изявление от пандиза в Казичене, което даде пред Мартин Карбовски, видя HotArena.

Кулинарният корифей излежава присъда поради шофиране в нетрезво положение. Първия месец от нея Токев прекара в Централния софийски затвор, а останалите осем ще живее в Казичене. Оказва се, че затворническият живот никак не е толкоз неприятен, а Андре даже е удовлетворен, защото сега има време да намерения над нещата от живота, да чете книги, да спортува.

" Тук в пандиза осъзнаваш доста неща по различен метод. Бях много прегорял и в този момент мога по-добре да си помисля за предишното, сегашното и бъдещето ", изясни готвачът пред Карбовски.

Шеф Токев е във очевидно добра физическа и психическа форма. Той твърди, че повода за изцепката му на Околовръстното, където беше заловен да кара с два промила алкохол в кръвта, са динамичният му живот и ресторантският бизнес. Андре изяснява, че е взел решение да не пие повече алкохол, защото даже и в дребни количества не му понасял добре. В пандиза пиел единствено вода.

Самодоволната усмивка на ексжурито от " Мастър началник " разгневи една от победителките в риалити формата. Божана Кацарова изригна, откакто гледа изявлението на Токев: " Не мога да схвана кое ме нервира повече - ехидната му усмивка, концепцията, че се държи сякаш е на интернат, или фактът, че не е видял същински затвор ", ядосва се ексцентричната Божана.

Кацарова се гневи поради очевидно особеното отношение, което Токев показва, че има към него. Андре като че ли е на интернат, а не в затвор. Освен че съумява да се храни здравословно с ябълки, банани и овесени ядки за закуска, той не пропуща ден във фитнес залата. Готвачът споделя, че им разрешават да четат цялостен следобяд, а вечер да гледат малко телевизия.

" Майтапехме се, че може да отворя един бар в Казичене. Хората тук са забавни, колоритни, узнавам доста неща. Някои от тях са ми били клиенти. Но тук може да се осъзнаеш, да помислиш и се възползваш от това ", споделя Токев пред журналиста.

Месец откакто идва в Казичене, кулинарят не работи към момента в кухнята на пандиза, нещо, което би понижило присъдата му. Остават му още седем месеца. " Имаме други кухни, в които можем да си вършим неща. Аз това споделям и на надзирателите, че се усещам като на санаториум. Важна е настройката ", откровеничи началник Токев.Карбовски отбелязва, че Андре наподобява доста добре, поналял се е и несъмнено няма изпития тип, който е имал до неотдавна в заведенията за хранене си, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР