Затворническият интернет очевидно е толкова лош, че според адвокатите на

...
Затворническият интернет очевидно е толкова лош, че според адвокатите на
Коментари Харесай

Сам Банкман-Фрийд се оплаква, че Wi-Fi връзката в затвора е лоша

Затворническият интернет явно е толкоз неприятен, че съгласно юристите на опозорения криптомилиардер Сам Банкман-Фрийд това би трябвало да е съображение за освобождението му.

В правосъдна тъжба юристът на Банкман-Фрийд Марк Коен твърди, че Wi-Fi в бруклинския затвор, където създателят на FTX е арестуван без право на гаранция, е толкоз муден, че той не може да свърши никаква работа по отбраната си.

Коен изброи редица проблеми, свързани с достъпа до интернет на клиента му. Адвокатът твърди, че е съвсем невероятно за SBF да се приготви за бързо наближаващия правосъден развой „ с такива ограничавания “.

Въпреки че Министерството на правораздаването твърди, че 31-годишният би трябвало да има достъп до голям брой твърди дискове и бази данни – както и до преносим компютър с задоволителна батерия – юристът му твърди, че решението на държавното управление надалеч не е на висота.

Смятаме, че актуалното решение е несъстоятелно и към този момент не разполагаме с време, с цел да забележим дали държавното управление ще успее да създаде проект, който да работи. Измина съвсем цялостен месец, откогато господин Банкман-Фрийд беше арестуван, и ние загубихме това време, с цел да се подготвим дейно за правосъдния развой.

Банкман-Фрийд е затворен в прочут затвор в Бруклин в очакване на идния си развой за машинация от съвсем месец, откакто арбитър постанови, че е манипулирал очевидци, до момента в който е бил под гаранция от 250 млн. $ в имението на родителите си в Пало Алто, Калифорния.

А изискванията в този съответен затвор, като се имат поради предходни недоволства, подадени от такива като наказания за трафик на хора Ghislaine Maxwell, рисуват тревожна картина.

С други думи, неприятният Wi-Fi е единствено върхът на айсберга.

Макар че аргументът е малко по-различен, последната молба на юристите на Банкман-Фрийд е вторият път в границите на една седмица, когато отбраната насочва такова искане.

За да бъдем обективни, SBF има да пресява тонове данни преди плануваното за 2 октомври начало на първия му правосъден развой. Както означават юристите му в следващата молба, с която се желае той да бъде освободен от пандиза преди процеса, „ Банкман-Фрийд прекарваше по 80-100 часа седмично в обзор на обемното разобличаване “, предоставено от държавното управление, което включваше „ милиони страници документи и терабайти данни “.

За в този момент не наподобява, че старши окръжният арбитър на Съединени американски щати Люис Каплан ще отстъпи, като се има поради, че точно той го е вкарал в пандиза поради хипотетичното манипулиране на очевидци.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР