Затвориха за 1 година, при строг режим, 28-годишен ром, обвинен

...
Затвориха за 1 година, при строг режим, 28-годишен ром, обвинен
Коментари Харесай

1 година строг затвор за рома, който ограби пенсионер в Пловдив

Затвориха за 1 година, при непоколебим режим, 28-годишен ром, упрекнат в обир, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . До присъдата се стигна, откакто Сергей Сергеев призна изцяло виновността си и подписа съглашение с прокуратурата. Той ще би трябвало да заплати и разноските по делото.

“Признавам виновността си, скърбя доста и повторно няма да се повтори ", сподели в залата младият мъж, който към този момент е татко на 4 деца. Той има и престъпно минало, лежал е в пандиза два пъти за кражба и продажба на цигари без бандерол и е направил последното действие в изискванията на рисков рецидив. “Така че, съглашението е единственият потребен ход за него ", призна юристът му.

, която Сергей желал да закупи от Ангел Митев, който е пострадал. Бай Ангел се познавал добре със Сергей. Той бил вехтошар. Сергей пък постоянно му носел всякакви “ценни " предмети, които събирал от кошовете за отпадък. Дори му купувал и храна. В подмяна бай Ангел му давал остаряло желязо и други неща, които младият мъж хареса.

На 12.01.2022 година той изискал от пенсионера остаряла “Волга ", която е записана, като му споделил, че ще му заплати за нея 300 лв.. Бай Ангел отказал, като обяснил, че тя към този момент е спазарена с Орхан за повече пари. Сергей се ядосал, почнал да удря и блъска потърпевшия, повтаряйки, че ще се върне и вземе колата, без да му я дава. Заплашвал го, че в случай че откаже, ще му се случи нещо неприятно. Пострадалият се скрил на втория етаж на къщата и звъннал на районния контрольор.

“През това време 28-годишният мъж натоварил на каруца движимостите, които към този момент му били дадени - 2 броя железни джанти за " Москвич “ на обща стойност 42 лв. и 2 броя шевни машини марка " Union “ на обща стойност 120 лв.. В момента, в който се канел да тръгне, пристигнала патрулката и го обвинили, че желае да ги отнеме незаконно, като действието е останало незавършено ", описа още юристът.

“Реално не е имало опит за обир, само че това към този момент е без значение ", добави бранителят.

Днес пенсионерът не пристигна в залата, макар, че беше постоянно свикан. 28-годишният Сергей бе докаран под стража. Присъдата му влиза в действие от през днешния ден.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР