Затворете си очите за минута и си представете, че имате

...
Затворете си очите за минута и си представете, че имате
Коментари Харесай

Уебсайтът – вашият най-верен служител

Затворете си очите за минута и си представете, че имате съвършения чиновник в компанията си.

Той може дейно да ангажира таргет потребителите ви, да комуникира по изобретателен метод задачата и историята ви, както и бързо да се приспособява към измененията в промишлеността ви. Всички тези положителни неща той прави 24/7, 365 дни в годината. Звучи прекомерно хубаво, с цел да е истина, нали?

Е, познайте – евентуално към този момент този „ чиновник “ към този момент работи при вас и се споделя уеб страница! Вижте по какъв начин да го развиете!

Първото усещане може да е само

Не е нужно да сте в бизнеса отдавна, с цел да знаете, че първото усещане е най-важно. Позитивното взаимоотношение може да трансформира евентуални клиент в постоянен покупател. Но е 2019-а и множеството първи усещания към този момент не стават лице в лице. Вместо това, когато някой желае да научи повече за вас, влиза онлайн и прави няколко клика.

Това значи, че при множеството отзиви и усещания за компанията ви евентуално решаваща роля ще има и уебсайтът и появяването му на челните позиции в търсачките. Ако потребителите не намерят това, което търсят за 10 секунди, ще изоставен страницата.

Всеки избор на фотография, дума или дизайн за уеб страницата ви е от голяма важност за положителното първо усещане. Инвестирайте нужните време и запаси за него.

Историята ви е значима

Нищо не сграбчва вниманието на човек, както положителната история. Включете значими за бизнеса ви обстоятелства и персони в специфичен раздел на уеб страницата, тъй като потребителите може да опитат да изградят по-лична връзка с вас. 52% от посетителите на началните страници търсят секцията „ За нас “, тъй че я поставете на видно място в навигацията.

Личното наличие като блогове, рекомендации от клиенти и биографии на чиновниците могат да дадат повече сигурност на клиентите, когато става въпрос за това да отворят портмонетата си.

Потребителите желаят да се свържат с вас

Потребителите се нуждаят от персонална интеракция с вас и постоянно ще употребяват уеб страницата ви, с цел да се свържат с вас. 64% от потребителите търсят информация за това по какъв начин да ви пишат или да ви се обадят. Телефонните номера, имейл адресите и данните за физическите местоположения могат да създадат уеб страницата ви скъп запас за тези, които желаят контакт с вас.

Сайтът е източник на скъпи данни

Можете да похарчите хиляди левове за консултанти, които да проучат потребителската ви база и да ви дадат насоки, само че знаете ли, че уебсайтът е скъп източник на информация?

Можете да видите обща картина на посетителите – демографски характерности, прегледано наличие, брой на кликове, по какъв метод стигат до уеб страницата ви. Помислете какъв брой е значима тази информация за развиването на бизнеса ви. Тя може да ви насочи по какъв начин да разпределяте меркетинг бюджета си, каква ниша запълва компанията ви и какви са евентуалните ви недостатъци.

И помнете, че уебсайтът не е единствено за потребителите. Той може да даде доста и на вас самите!

Джо Дюдек за Medium.com

Редактор: Габриела Беличовска
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР