Затворена за движение е автомагистрала Тракия“ заради тежък пътен инцидент,

...
Затворена за движение е автомагистрала Тракия“ заради тежък пътен инцидент,
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на „Тракия“ с жертва и ранени, кола скъса мантинелите и премина в насрещното

Затворена за придвижване е автомагистрала „ Тракия “ поради тежък пътен случай , станал към 7:51 ч. тази заран в региона на пътен възел Карнобат при 324 км. Това оповестиха от Областната дирекция (ОД) на МВР-Бургас.

Лек автомобил, движещ се в посока Бургас, катастрофира независимо,  преминавайки през разграничителната мантинела, като стопира в насрещното пътно платно. По първични данни  има един умрял пасажер от автомобила, потърпевши са лидерът и двете му спътнички . Пострадалите са откарани към Бургас за оказване на здравна помощ.

Цялото пътно платно в посока София и отчасти платното за придвижване към Бургас  са в автомобилни елементи и останки от авариралия автомобил. До привършване на огледа и разчистване на пътното платно пътуващите за София ще се отклоняват през обходен маршрут: пътен възел Карнобат, остарелия път през с. Венец в посока София.

Движението към Бургас е доста затруднено,  тъй като се прави в една лента – спешната. Вероятно по-късно ще се затвори и платно за Бургас за почистването му, като трафикът за малко ще се отбие през пътен възел Карнобат- Айтос, показаха от полицията.

https://dariknews.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР