Затвор за тежък принудителен труд е сред имотите на стойност

...
Затвор за тежък принудителен труд е сред имотите на стойност
Коментари Харесай

Принц Уилям наследи затвор, описан в Баскервилското куче

Затвор за тежък насилствен труд е измежду парцелите на стойност 400 млн. $, които внукът на английската кралица Елизабет II и престолонаследник на короната принц Уилям наследи след гибелта на баба си, написа New York Post.

Затворът " Дартмур " в британското графство Девъншър, който е на повече от 200 години, действа от 1809 година В днешно време обаче той е претърпял цивилизационна смяна и към този момент е  институция за превъзпитаване на нарушители с " бели якички ", където на пандизчиите се дава опция да развиват трудови умения, които ще им оказват помощ да се социализират в обществото, когато излязат на независимост. Професионалното образование включва разнообразни области, в това число изобразяване, декориране и издателска активност. Тук може даже да се получи и обучение до университетско равнище.

Любопитното в тази ситуация е, че това е същата каторга, от която съумява да избяга килърът Селдън в " Баскервилското куче " на Артър Конан Дойл. Историята е написанан границата сред 19-ти и 20-ти век и съдейки по свирепата природа на Селдън, по това време пандизът е бил обитаем със напълно различен " контингент ".

Бившата обител на пандизчиите не е единствената облага на принц Уилям след гибелта на баба му. По-рано стана известно, че крал Чарлз III ще заплаща на сина си до 700 хиляди паунда годишно за наем на фамилна резиденция в Глостършир.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР