Затвор за 10 месеца за побой над клиенти на дискотека.

...
Затвор за 10 месеца за побой над клиенти на дискотека.
Коментари Харесай

10 месеца затвор година след нападение над клиенти получи извършител

Затвор за 10 месеца за побой над клиенти на дискотека. Мъжът с букви Ц.Т. реализира съглашение с Районна прокуратура - Оряхово, оповестиха от прокуратурата.

Късно през нощта на 09 октомври 2016 година, в дискотека " Кафе Клуб Орбит " в село Селановци, област Враца, подсъдимият набил клиентите на заведението. Престъплението било осъществено с още петима обвинени, както и в съучастничество с други неустановени по делото лица,.

От побоя двама души са с леки телесни повреди - контузни рани, оттоци, кръвонасядания. Подсъдимият нанесъл удари и на бармана, ритал столовете в помещението и се държал надменно. Съдът е одобрил съглашението, което има темперамент на влезнала в действие присъда. Наказанието ще се изтърпява при " общ режим ".

Припомняме, тайфа е провела брутална разпра поради остарял спор. По думите на притежателя на заведението, нападателите са от Мизия.

" Колата стопира по средата на пътя, слизат 10 индивида и почват да бият, по-късно излизат на открито и почват да бият хората на излизане без никаква причина. " - описа месец след случая притежателят Гошо Маринов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР