Затварят пътя от Стара Загора към Казанлък. Във връзка с

...
Затварят пътя от Стара Загора към Казанлък. Във връзка с
Коментари Харесай

Затварят пътя Стара Загора - Казанлък

Затварят пътя от Стара Загора към Казанлък. Във връзка с осъществяване на обект: Механизирано възобновяване на стоманен път в междугарие Змейово-Ст.Загора, на 27 септември от 8 часа до 17 часа, ще бъде основана краткотрайна организация на придвижването по време на строителство.

Движението на колите от Стара Загора за Казанлък, ще се прави през селата Пряпорец и Борилово. От Казанлък за Стара Загора, придвижването ще е отбито по обходен маршрут от надлеза за с. Змеево, през селата Борилово и Пряпорец.

Движението по Автомагистрала " Тракия " до Пловдив продължава да е лимитирано поради пламналите през вчерашния ден два камиона. Движението се прави единствено в едната лента в посока София.

Премахването на изгорелите камиони е тази заран.

На българо-сръбската, българо-македонската и българо-гръцката граници трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На българо-турската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево и Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово трафикът е натоварен на излаз от тирове.

На българо-румънската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост-Русе и Дунав мост-Видин трафикът е натоварен за товарни коли на излаз от страната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР