Затварянето е част от инструментариума за управление на една такава

...
Затварянето е част от инструментариума за управление на една такава
Коментари Харесай

Д-р Севдалин Куцаров: Спорно е колко траен е имунитетът след COVID-19

Затварянето е част от инструментариума за ръководство на една такава здравна рецесия. Целта на този локдаун е да бъдат лимитирани контактите на хората. Естествено, че има изгоди във връзка с здравната система, както и въздействие във връзка с броя на инфектираните. 
Това съобщи в ефира на предаването кардиохирургът доктор Севдалин Куцаров. Той разяснява ограниченията на страната против разпространяването на, като разясни обаче, че затварянето нанася съществени вреди на стопанската система.
" По време на тази здравна рецесия изкристализираха може би всички проблеми на системата. Всички знаем, че тя е нереформирана и през годините се решаваха проблеми на парче. Много пъти през годините се даваха обещания за намиране на повече и повече пари. Но в този момент се видя, че това не става ", изрази мнение доктор Куцаров. 

Той посочи, че във връзка с лекарство с дейна съставна част " Ивермектин ", се работи по протокол и е от изключително значение в коя фаза на болестта медикаментът се употребява. Д-р Куцаров обаче категорично предизвести, че лекарите са тези, които знаят тъкмо в кои обстановки се ползва " Ивермектин ".

Как се диагностицират останалите болести в условия на COVID-19 и защо да внимаваме във връзка с нашето общо здравословно положение - целия диалог с доктор Севдалин Куцаров гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР