Затруднените бирници казват, че правителството трябва да направи повече, за

...
Затруднените бирници казват, че правителството трябва да направи повече, за
Коментари Харесай

Закъсалите британски пъбове молят за помощ, тъй като 750 пияници в Обединеното кралство ще бъдат затворени през следващите няколко месеца

Затруднените бирници споделят, че държавното управление би трябвало да направи повече, с цел да избави английските пияници измежду вълна от закривания.

Британски Данните на Beer and Pub Association демонстрират, че 509 кръчми в Обединеното кралство са се обадили за последни поръчки през 2023 година А BBPA споделя, че още 750 може да затворят през първата половина на 2024 година

Наемодателите споделиха на The Mirror, че са ударени от внезапно възходящата сила сметки, както и възходящи бизнес ставки, разноски на снабдители и висок Данък добавена стойност.

Саманта Бейнбридж, на 35 години, пое The Greyhound в Рикол, Северен Йорк, със брачна половинка си преди две години, само че в този момент се тревожи всеки ден, че ще загуби прехраната си.

Тя сподели: „ The цените на силата са осакатяващи. Когато дойдохме да управляваме кръчмата, ни беше дадена оценка от £500 на месец за нашите сметки за електричество, само че в този момент това се е нараснало четири пъти.

„ Разходите за храна от доставчиците също се покачиха, да вземем за пример торба с пиле, която беш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР