Затоплянето в Пловдив ще продължи и днес, като се очаква

...
Затоплянето в Пловдив ще продължи и днес, като се очаква
Коментари Харесай

Затоплянето в Пловдив продължава, очакват ни до 37 градуса

Затоплянето в Пловдив ще продължи и през днешния ден, като се чака оптималните температури да преминат 35 градуса и да доближат стойности от 36-37 градуса. Валежи под тепетата не се чакат.

Над страната ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста облачност, по-значителна над планинските и североизточните региони, където на обособени места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 33° и 38°, в София - към 32°. Атмосферното налягане ще бъде без основна смяна - близо до междинното за месеца.

В планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места кратковременно ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 26°, на 2000 метра - към 19°.

По Черноморието ще бъде слънчево. След обяд, основно по северното крайбрежие, ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб вятър с източна съставния елемент. Максималните температури ще са 27°-31°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1 бал.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР