Затишието от гледна точка на скандали и публични спречквания между

...
Затишието от гледна точка на скандали и публични спречквания между
Коментари Харесай

Социологът Димитър Ганев: Некоалицията ще остане, заедно ги държи много важен фундамент

Затишието от позиция на кавги и обществени спречквания сред сътрудниците в сглобката се дължи на празничните седмици, само че предстоят още от същите или даже по-тежки несъгласия. Тази прогноза направи в изявление за " Лице в лице " социологът Димитър Ганев. 

" Навлизаме в доста турбулентен интервал, тъй като в този момент ще се взема решение дали ще има съдружно съглашение, кой мнистър остава или си потегля - това ще породи напрежение сред сътрудниците ", аргументира се той.

Въпреки това, Ганев посочи, че това ще е по-скоро шоу, в сравнение с действителни дълбоки несъгласия. " До огромна степен са тактически ходове на някои от сътрудниците, с цел да вземе избран от тях превъзходство по някакъв проблем. Това ще се ускорява. Нито гласоподавателите на ГЕРБ, нито тези на ПП-ДБ са Бог знае какъв брой щастливи от тази обстановка.С приближаването на европейските избори ще влизат в избирателен интервал. Освен сътрудници в ръководството, те са и съперници, само че това са по-скоро опити за проявление на разположение и някаква политическа еднаквост ", изясни социологът.

Според него един доста значим пиедестал, който всички сътрудници в " некоалицията " са осъзнали е, че за всеки от тях това е най-изгодната политическа обстановка. " Предсрочни парламентарни избори постоянно носят евентуален риск от появяването на нов политически индивид, който да размести пластовете ", добави Ганев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР