Затъващият все повече и повече отбор на Пирин (Благоевград) бе

...
Затъващият все повече и повече отбор на Пирин (Благоевград) бе
Коментари Харесай

Унижение за Пирин: загуби с 0:5 у дома от Литекс

Затъващият от ден на ден и повече тим на Пирин (Благоевград) бе унизен по нечовечен метод от Литекс. " Орлетата " изгубиха с 0:5 семейството си на " оранжевите " в среща от XXIII кръг на Втора професионална лига. Срамното проваляне пристигна единствено няколко часа откакто новият старши треньор на благоевградчани - Иван Стойчев, разгласи, че точно в мача с " люляците " футболистите му би трябвало да потвърдят, че заслужават да носят зелената фланелка.

За страдание на изстрадалите почитатели на Пирин обаче, се случи тъкмо противоположното. Началото на разгрома постави Тонислав Йорданов, който се разписа още в 5-ата минута. В самия завършек на първата част Иван Митрев удвои. Отново той повиши на 3:0 след близо час игра на " Христо Ботев ", а малко по-късно Йорданов също записа за повторно в срещата името си измежду голмайсторите. Крайното 5:0 оформи Митко Митков в 82-ата минута.

Загубата остави Пирин на предпоследното, 15-то място с актив от 18 точки. Единственият тим зад " орлетата " е Добруджа, който има три по-малко. Спасителната 14-та позиция пък е на четири точки, като сега три състава имат по 22 точки на сметката си - Лудогорец 2, Несебър и Кариана (Ерден). Литекс пък е безспорната изненада на сезона, откакто с млади момчета и непретенциозен бюджет се подрежда първи след тимовете в Топ 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР