Засукана млада мацка от Стара Загора кацна в Народното събрание,

...
Засукана млада мацка от Стара Загора кацна в Народното събрание,
Коментари Харесай

УНИКУМ: Засукана мацка е топлата връзка между ГЕРБ и ДБ в парламента

Засукана млада мацка от Стара Загора кацна в Народното събрание, само че не като народен представител, а като първият назначен нещатен помощник на цялата парламентарна група на Демократична България. Дария Евгениева Спирова, която в профилите си в обществените мрежи признава сама, че гледа " Биг Брадър " и е фенка на гимнастичката Алина Кабаева, е зачислена от градската десница да дава отговор за... маркетинга и фотографията. Не е ясно какво обучение има хубавелката, само че бърз прочит на биографията й води към бизнес връзките на татко й - маститият предприемач-заралия Евгений Спиров. 



Справка на Lupa.bg разкрива, че двамата - татко и щерка, се занимават от години с производството на етерични масла и поддържат добра база продукти в онлайн магазина. Още по-любопитната детайлност е, че Евгений Спиров от години се намира в отлични връзки освен с Демократична България, както е явно, щом дъщеря му от всички вероятни пиари и сътрудници около изборите на десницата, първа кацна в листата с назначения към Народното събрание, само че и с ГЕРБ. 

Още през 2003 година той е един от учредителите на Клуба на работодателя в Стара Загора, който през годините показва повече от плодотворни връзки с партията на Бойко Борисов. Така, да вземем за пример самият клуб на уеб страницата си написа, че " през времето, което той съществува, инициира, поддържа и взе участие в бизнес конгреси и други значими за района начинания.

Членовете на клуба вземат участие интензивно в срещи свързани с значими за града, района и страната ни тематики – с президента на Република България Росен Плевнелиев; с министри от кабинета на ГЕРБ; с регионалните управители; с кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров ", и впрочем.

Спиров е и награждаван персонално от секссимвола на ГЕРБ - кмета Тодоров за това, че през 2018 година намира и връща на общината бронзов знак, изобразяващ един от знаците на града – лъвицата с лъвчето от каменен релеф от 11 - 12 век. 

Бизнесменът, който постоянно е и посетител по локалните медии като политически анализатор, очевидно е предал нюха към верните бизнес връзки и на щерка си Дария, която към този момент се разхожда гордо из коридорите на Народното събрание.

Едно е несъмнено - новата инфлуенсърка за депутатите от Демократична България най-малко ухае отлично - на хвойна и роза, до момента в който оправя фотосите и се грижи за марката на десницата в обществените мрежи. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР