Засукана чиновничка от руския град Тюмен загуби работата си, след

...
Засукана чиновничка от руския град Тюмен загуби работата си, след
Коментари Харесай

Държавна служителка изгоря заради снимки в Плейбой 18+

Засукана чиновничка от съветския град Тюмен загуби работата си, откакто „ Плейбой “ разгласява нейни откровени фотоси. Т ова е 27-годишната Анна Ануфриева, която е една от участничките в състезанието „ Момиче на годината 2019 “ на еротическото издание. На уеб страницата на „ Плейбой “, с изключение на голите снимки, е оповестена а къса информация за Анна. Според данните, тя е държавен чиновник, написа " Монитор ".



По-късно стана ясно, че младата жена се е трудела в ръководството за държавни поръчки на Тюменска област. Провокирани от появяването й в „ Плейбой “, началниците на Ануфриева обаче прекратили трудовия й контракт, поради „ шума, който се вдигнал към еротичните фотоси “. Самата Анна отхвърля да разяснява уволнението си, обяснявайки, че това ще бъде неетично към някогашните й работодатели, които тя уважавала.



От биографичната информация на младата жена излиза наяве, че тя е приключила музикално учебно заведение със компетентност „ пиано “, владее немски език, написа стихове и танцува. Към този миг фотосите й в „ Плейбой “ са на второ място по количество лайкове. Победителката в състезанието ще бъде оповестена през октомври.



Междувременно стана ясно, че описът със неразрешените за дами специалности в Русия ще бъде понижен от 456 на 98 типа трудови действия. Представителките на нежния пол към този момент ще могат да работят като шофьорки на дълги дистанции, парашутистки, боцмани, матроси, шлосерки, трактористки и други Новите правила за трудовата активност на рускините ще влязат в действие от 1 януари 2021 година

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР