Застрашено трупно цвете цъфна в ботаническа градина във Варшава и,

...
Застрашено трупно цвете цъфна в ботаническа градина във Варшава и,
Коментари Харесай

Застрашено трупно цвете цъфна във Варшава

Застрашено трупно цвете цъфна в ботаническа градина във Варшава и, несъмнено, провокира голям интерес.

Стотици хора се струпаха пред Ботаническите градини на Варшавския университет , с цел да видят и да се снимат пред трупното цвете, особено за индонезийския остров Суматра .

Този тип растения изпускат неприятната миризма, с която притеглят инсекти за опрашване.

Трупното цвете от Суматра има най-голямото неразклонено съцветие в света, като височината му може да доближи до 3 метра. Растението цъфти рядко.

Това цвете всекидневно вирее единствено в дивата природа в тропическите гори на остров Суматра . Оцеляването му там е застрашено поради обезлесяването.

— KX News (@KXMB)
Култивирането на трупното цвете в ботанически градини по света оказва помощ за запазването му.

Въпреки неприятната миризма цъфтящите трупни цветя всекидневно са огромна атракция за посетителите.

За първи път трупното цвете цъфти отвън остров Суматра през 1889 година в кралската ботаническа градина Кю гардънс в Лондон .
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Мъж прочита публикация във вестник: " Продавам мерцедес 600 за 5 $ ". Отива на адреса и вижда, че някаква жена в действителност продава Мерцедес 600 за 5… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДо какви заключения стигнаха специалиститеМодата на това да прекарваме часове пред огледалото заран в опит да усъвършенстваме визията си, отминаКосмическата радиация не убива сперматозоидите, както се смяташеЕто каква е причинатаКъде в класацията по благотворителност се намира България през 2020 г.Как диалог сред Макрон и Борис Джонсън в коридорите на Г-7, прераснал в сложна полемика за последствията от Брекзита в Северна ИрландияКонтрактът е за 4 годиниТо най-вероятно е братче/сестриче на избавеното в петък мечеЕто кои са те:Какво са открили учените, вижте:Вижте какви са цялостните условия за тази стипендияПроучване твърди, че е имал 39 съпруги, 94 деца, 33 внуци и едно правнучеИма „ угриженост за увеличение ” на случаите поради разновидността „ Делта ”Бившите ръководещи от ГЕРБ: „ Обществото беше подведено ”Какво заяви министърът на опазването на здравето Стойчо КацаровКакво съобщи китайското посолство в ЛондонОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР