Застрахователните компании се надпреварват със специални застраховки за Гергьовден с

...
Застрахователните компании се надпреварват със специални застраховки за Гергьовден с
Коментари Харесай

Застраховки на промоция! Сключваме полица с 30% отстъпка до края на май

Застрахователните компании се надпреварват със специфични застраховки за Гергьовден с 30% понижение. Сред хитовите предложения са имуществените полици за офис здания. За жилища също има отстъпки от към 20 на 100, като при платени 18 лева, при положение на пожар да вземем за пример компенсацията е 15 000 лв., информира " Телеграф “. За да се възползвате от промоционалните условия, би трябвало да сключите полицата до 31 май. Отстъпките за жилища и коли са сред 10 и 20 на 100. Най-големи са отстъпките за бизнес здания и офиси.

Основните компенсации са против пожар, ВиК щета, наводняване, късо съединяване, вандализъм. Сумата, която може да получите при сходни вреди, е 15 000 лева за жилището и до 3000 лева за автомобила. Ако клиент желае да застрахова офис постройка, издигната преди не повече от 20 години, в София с до 6 етажа и против рисковете пожар, естествени бедствия, повреда на ВиК, късо съединяване и вандализъм - при застрахователна сума 200 000 лева, наградата с включена отстъпка от 30% възлиза на 78 лева, обясниха от застрахователна компания. Други сдружения вършат специфични пролетни застраховки за екскурзии в чужбина. Цените на полиците са с 10 % надолу, като някои организации дават отстъпката при подписване онлайн със специфичен код.

Застраховките могат да бъдат подписани при доста по-високи предели, както и да се прибавят нови опасности – земетресение, кражба посредством щурм и грабеж с техническо средство, гражданска отговорност и други, прецизираха застрахователи. Процедурата при подписване е оптимално улеснена за клиента – не се изисква първичен оглед на дома и документи за благосъстоятелност, а при обезпечаване на движимости против кражба посредством щурм до 14 000 лева не се постанова те да се разказват, подчертаха сътрудници.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР