Застрахователна компания е завлякла с 5500 лв. сестрата на Лили

...
Застрахователна компания е завлякла с 5500 лв. сестрата на Лили
Коментари Харесай

Застраховател завлече сестрата на Лили след зверска катастрофа

Застрахователна компания е завлякла с 5500 лева сестрата на Лили Иванова – Магда, научи HotArena.

81-годишната жена е заведе дело против компанията, в която е застрахован бусът, който я блъсна на днешната дата преди една година. Причината е, че още не й е платено компенсацията.

На 5 май 2016г. сестрата на естрадната легенда бе пометена от лекотоварен автомобил. Единият й крайник е потрошен на няколко места в резултат на случая и поради това се наложила интервенция. Почти цяла година дамата се придвижвала мъчно благодарение на бастун. Отделно лекарите й предписали прецизна диета, която да съблюдава.

Месеци след случая старицата чакала обезщетение за породени не имуществени вреди от водача, само че парите по този начин и не идвали. Затова тя завела дело на 24 ноември 2017г.  Към сумата от 5500 лева желае 122 лева рента, 122 лева за държавна такса, 650 лева за юрист и 762 лева, за разходи. На 5 април Софийският областен съд е решил делото в интерес на Магда, само че в четвъртък на 3 май, застрахователят е внесъл несъгласие против присъдата, написа „ Телеграф “.

Заради тежката злополука, в която едвам е оживяла, потеглиха клюки, че Магда е умряла, само че това не дава отговор на истината.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР