Застрахователите в страната предлагат подобни продукти от 5 години Руски

...
Застрахователите в страната предлагат подобни продукти от 5 години Руски
Коментари Харесай

Руски криминален авторитет се застрахова срещу издевателства в затвора

Застрахователите в страната оферират сходни артикули от 5 години

Руски престъпен престиж, който от предходната седмица излежава присъда в един от пандизите в Калуга, застрахова живота и здравето си против противоправни дейности от чиновници на съветската Федерална работа за осъществяване на наказванията (ФСИН).
При пребиваването си през декември м.г. в най-големия затвор на съветската столица Москва – " Бутирка ", А. К. (Италианецът) се оплакал от закани от страна на оперативните служащи и надзирателите на изолатора. От правоохранителните органи отхвърлят да е имало такива дейности. За да избегне обаче по-нататъшна разпра и посягане против него, Италианецът намерил метод да се отбрани и сключил застрахователна лавица.
Според съветския ТВ канал RT, юристът на Италианеца разказал, че подзащитният му до момента е бил в три пандиза – Матросская Тишина, Лефортово и Бутирка, като в последния е обитавал два пъти. През цялото време в Бутирка оперативните служащи му оказвали напън, ограничавали разходките му, задържали движимости от колетите му, а наказаният живял целеустремено в неприятни килийни условия. Според юриста, за наказания съществувал нараснал риск от издевателства. Причинта за това оперативно вмешателство, по думите на Италианеца, била истината за избрани престъпни събития, която той разкривал. Контрамерките пък били метод да го сплашат и да пречупят духа му. От ФСИН изрично отхвърлят обвиняванията.
На 14 декември 2015 година А.К., дружно с още 11 приятели, влезнали в ресторант Elements в Москва и изискал от собственичката 8 млн. рубли. Последвалият спор довел до престрелка, в която починали двама души, а други девет били ранени. През март м.г. по обвиняване в изнудване в изключително огромни размери Италианецът получил осем години и 10 месеца затвор при непоколебим режим. Солидният период, предназначен му да търка затворническите нарове, предиздвикал наказаният да се застрахова.

Застрахователната лавица Италианецът оформил в компанията " ПомощьЗК.РФ ", сътрудник на ЗК " Абсолют Страхование ". Последното сдружение е благосъстоятелност на милиардера от Forbes Александр Светаков, най-големият производител в Русия на червен хайвер. Според представител на " Абсолют " с компанията " ПомощьЗК.РФ " е подписан агентски контракт, а застрахователната стратегия, от която се възползвал наказаният, е пусната преди година.
Застрахователната лавица е тип гаранция за индивида, попаднал в място за отнемане от независимост. С нея той се усеща по-спокойно и безвредно, тъй като сътрудниците на ФСИН, знаейки, че пандизчия има такава лавица, се отнасят към него с нараснало внимание, разясняват от застрахователната организация. Полицата покрива нещастни случаи, настъпили вследствие на противоправни дейности от страна на чиновници. От " ПомощьЗК.РФ " допълват, че публично в застрахователния документ се вписва, че индивидът се застрахова от акцидент и помощ при нещастни случаи, под които се имат поради и опити за безчинство, изтезание, както и състояло се такова. След като договорът бъде подписан, началникът на пандиза получава съобщение от компанията за съответния застрахован пандизчия. Застрахователят си сътрудничи с разнообразни правозащитни организации при нужда от доказване на застрахователно събитие.
Руските застрахователни компании оферират сходни екзотични застрахователни артикули от пет години. Италианецът обаче е първият пандизчия с действителен престъпен престиж, който застрахова живота си.
Според съветския ТВ канал RT, измежду известните наказани, застраховали здравето и живота си в местата за отнемане от независимост, са някогашният кмет на Махачкала Саид Амиров и ексзам.-директора на ФСИН Николай Криволапов. Амиров има доживотна присъда в оренбургския затвор " Черният делфин " за ликвидиране, бандитизъм, тероризъм и присъединяване в нелегално въоръжено формирование. Той е сключил застраховка през предходната година. Преди две години пък сходна лавица е сключил Криволапов, излежаващ наказване за кражба на доставка на електронни гривни за наказаните.
Според ръководителя на московската Обществена комисия за наблюдаване Ева Меркачова, затворническата застраховка е по-скоро тип превантивна мярка, само че никога не значи билет за първокласно излежаване на присъда.
От ФСИН отхвърлят да разясняват тематиката с претекста, че това е персонален избор на пандизчиите.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР