Застъпникът Милан Лазаров на ПП Има такъв народ в Костинброд

...
Застъпникът Милан Лазаров на ПП Има такъв народ в Костинброд
Коментари Харесай

Застъпник на Има такъв народ в право на отговор: Кметът на Костинброд оказваше натиск на изборите да се гласува за ГЕРБ

Застъпникът Милан Лазаров на Политическа партия " ИТН " в Костинброд не е заплашвал кмета от ГЕРБ в града Трайко Младенов, каквото версия показва в медиите. Това твърди той в своя позиция, изпратена до.
Позицията е по отношение на вест, че кметът Младенов е подал сигнал до прокуратурата и полицията, че! Милан Лазаров споделя и, че е дал показания пред проверяващите органи, че кметът е оказвал напън да се гласоподава за Политическа партия ГЕРБ на изборите (редовните парламентарни избори, извършени на 4 април, 2021 година).
Какво е дал Лазаров като показания по думите - разгласява текста по този начин, както го получи на публицистичната си поща, без корекции:
В деня на изборите на 4 април 2021 година бях покровител на Политическа партия " ИТН “ и отидох в СОУ „ Д-р Петър Берон “ в изборна секция №8. Тъй като закъснях, заради обстоятелството, че кмета на община Костинброд Трайко Младенов и Антонио Тенев " Бубо “, знаех какво вършат и желаех да ги хвана по-рано по какъв начин извозват хора да гласоподават за Политическа партия ГЕРБ. Знаех, че Тенев звъни на наши общи другари да гласоподават за ГЕРБ. След отхвърли на някои от тях, Тенев щял да им се разсърди и да не поддържа контакт с тях. Знаех, че кметът Трайков е заплашвал хора, които са били покровители за избрани партии, че ще уволни родителите им от работа или техни близки, в случай че не гласоподават за Политическа партия ГЕРБ.
За случая с Антонио Тенев първо го поздравих като дълготраен другар. За тези години откогато се познаваме съм правил доста услуги, в това число и на неговото семейство. След като го поздравих, той стартира да насочва думи към мен като " злощастник “, " клоун ", " л….р постави си маската “, след което заявих, че това е напън от кмета към прокуратурата, в който се състои преписката, тъй като е изцяло нелегално това. Като покровител, регистриран в ЦИК с тези права, които ми се дават, аз помолих Тенев да напусне изборната секция. Хора от ГЕРБ се вършиха на шерифи и донесоха писалки в секцията, което е изцяло нелегално. Заявявам изрично, че не съм посягал на Тенев по никакъв метод, единствено го помолих учтиво да напусне секцията. Също по този начин декларирам, че имах маска компактно на лицето ми.

За случая след изборите, в който хора на кмета Трайко Младенов са декларирали, че съм го заплашвал пред общината, са изцяло погрешни. Бих желал да посоча, че съм приказвал с мои общи другари и обсъждали по-между си, по какъв начин е допустимо човек, който е направил ликвидиране по несъобразителност с МПС, да му бъде върната книжката. Имам поради кмета Младенов. Никога не съм заплашвал него и фамилията му. Всички обвинявания от него идват по тази причина, че разобличих и разпространих на всички хора в Костинборд с лозунги и обстоятелства по какъв начин кметът Трайко Младенов и някогашният началник на полицията Денис Иванов покриват кражбите на Валентин Модев, който беше началник на детския футболен клуб ОФК Костинброд. Кражбите се състоят от дарения на частни лица за лагери, екипировки и нуждаещи се консумативи.

За лицата Бистра, Теодор и Алекс, които настояват, че съм разговарял с тях и съм заплашвал кмета Младенов, наблягам, че не дава отговор на истината. Въобще не съм срещал тези хора в седмицата след изобрите, за което те настояват ".
Заглавна фотография: Трайко Младенов

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР