Застанахме зад Вежди Рашидов, за да има парламентаризъм и да

...
Застанахме зад Вежди Рашидов, за да има парламентаризъм и да
Коментари Харесай

БСП: Застанахме зад Вежди Рашидов, за да има парламентаризъм

Застанахме зад Вежди Рашидов, с цел да има парламентаризъм и да се тръгне към основаване на естествена работа за кабинет. Колегите от Демократична България и Политическа партия не бяха правилни. Трябва възможно най-вече закони на Плана за възобновяване да бъдат признати. Това съобщи за " Твоят ден " Иван Петков от Българска социалистическа партия.

По думите му спорове сред ГЕРБ и Политическа партия забавят състава за Спортната комисия. " Подкрепихме кандидатурата на Радостин Василев. Има обаче и неща, които не знаем за този проблем.

На нас ни бе казано, че би трябвало да бъде управлявана от Политическа партия. Ще подкрепим и кандидатурата на Иван Христанов за Земеделската комисия. Не разбрахме през вчерашния ден какво се случи, по тази причина не го подкрепихме. Беше чудно, че няколко комисии не можаха да бъдат определени ", съобщи той. 

Според него в случай че Политическа партия поканят Българска социалистическа партия на диалози, те ще се отзоват, само че Националният съвет ще реши дали да ги поддържат най-после.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР