Заспалият пръч - майка твърди, че детето й е наричано

...
Заспалият пръч - майка твърди, че детето й е наричано
Коментари Харесай

Майка: В яслата наричат детето ми заспалият пръч! Друга: Крещят им на турски!

Заспалият пръч - майка твърди, че детето й е наричано по този начин в детска забавачка. Пореден случай на жестоко отношение в детско заведение. Този път е от близкия до Русе град Глоджево, описа Нова телевизия. Майка постави записващо устройство в облеклата на детето си. А записът провокира инспекция. "Децата всяка заран отиват с плач, не желаят да влязат, треперят, нощем се разсънва с кошмари. И това продължава месеци наред ", споделя Дениз. 
И продължава, че 2-годишният й наследник стартира да плачe единствено като види по какъв начин му подготвя облеклата за яслата. Разпитала и други родители по какъв начин се усещат техните деца. И те се оплакали. Затова младата жена взема решение да постави звукозаписно устройство в облеклата на детето. И схваща, освен, че децата биват обиждани, само че и че вместо на български, с тях се приказва единствено на турски. 
"Най-лошо усещане ми направи, че псуват, удрят, обидни думи употребяват ", споделя Дениз. Обвинените в принуждение чиновници в яслата отхвърлиха. Подобна драма се разиграва към този момент няколко дни в центъра за деца и младежи с увреждания в Габрово, където служителки редовно малтретират възпитаниците си.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР